I VECKANS RUBRIKER LOKALA NYHETER: Skånelas förlust och slaget för Uppland, vi kommentarer vad som egentligen hände under matchen, Sigtuna IF kliver till 5:e division, Nick Hammer vinner 4:e veckan i rad och ska spela för Musikhjälpen.

INRIKES: Jimmie Åkesson kliver fram ur skuggan och uttalar sig för första gången  om bränderna på flyktingboendena och terrorattentatet  i Trollhättan, Sverigedemokraternas presschef hotas av AFA i sitt eget hem.

UTRIKES: Ett plan kraschar i Sinaiöknen och 224 passagerare dör, varav flera barn och ryska medborgare.

Här kan ni läsa om Jimmie Åkessons uttlande om bränderna i asylboendena och om terrorattentatet i Trollhättan: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21669328.ab

 

 


VECKANS RUBRIKER: AVSNITT 16

Nyheter, Veckans Rubriker, Visa startsidan |